כשר למהדרין

כשר למהדרין

053-9424592

 

סיפור הולדתו של ה"אורגנטו"

 

הוא תמצית ומהות  תפיסת העולם של קפית: 

 

מענה אישי לרצון  הלקוח, התחדשות,  רוחב לב ושאיפה למצוינות.

הכל התחיל בשנת 1994,  כשקפית כבר ביססה את מעמדה כבית שני לחברים קרובים.

האחד ביקש סלט עם עגבניות ובצל, שני ביקש להוסיף לו גבינה בולגרית, שלישי הציע להוסיף לו תערובת אגוזים (השאלה מסלט הרוקפור דאז...) רביעי המליץ להוסיף לגבינה קישואים (כמו בבורקס של סבתא), חמישי ביקש להוסיף לימון...

כשיצא מהמטבח כמנת חברים בהמצאה אישית  וקנה לו מקום של כבוד כמעט על כל שולחן  , קושט ע"י השף בשניה האחרונה באורגנו יבש.

ופעם אחת, כשיצא מהמטבח, שאלה המלצרית :"אז איך נקרא לו לסלט הזה?" 

שאלה וענתה :"אורגנטו" זה עם האורגנו ונשמע איטלקי.."

וכך היה.  והשאר הסטוריה.

 

לימים, נולדה במטבח הסניף במושבה הגירסה עם רצועות הבטטה, אח"כ הגירסה עם רצועות הפלפלים ולימים נוספה גירסת האספרגוס והשעועית הירוקה. לאחרונה נולדה הגירסה החדשה עם מיני פטריות שונים.

 

הבסיס מעט השתנה מגירסה לגירסה, תערובת האגוזים גם היא, התוספות למעלה בוודאי, אבל תמיד, ובכל סלט, אותה ההקפדה, אותה האהבה, אותו הטעם ואותה "קפית".

 

 

 

 

אולי יעניין אותך לקרוא גם על: הדרכים לאירוע מוצלח 

   

 

 

 

 

 

053-9424592